Prodloužená záruka od DYNAFIT

DYNAFIT - prodlužte si záruku u produktů!

Značka DYNAFIT se rozhodla jít udržitelnosti trochu naproti a snížit svou zátěž na planetu.

A to tak, že prodloužili záruku na své výrobky a zahájili program oprav, který vám umožňuje prodloužit životnost vaší výbavy.

Nad rámec zákonem vyžadované záruky obdržíte na vybrané produkty desetiletou záruku. To znamená, že po celou dobu životnosti vašeho výrobku se značka postará o opravy všeho druhu. Během prvních pěti let jdou veškeré náklady na opravy z kapsy Dynafitu, poté je budete muset uhradit vy.

Jak?

Vytvořte si účet na oficiálních webových stránkách

značky DYNAFIT nebo se přihlaste ke svému účtu.

Zaregistrujte své výrobky na kartě "registrace výrobků" ve svém účtu.


Kdy?

Do 12 měsíců od zakoupení.


Co potřebuji?

Originální účtenku.

Vztahuje se na vybrané výrobky zakoupené po 1. říjnu 2023!

zivotnost vetsi

 

A na jaké produkty záruku využijete?

Do doživotní záruky spadá skialpinistické vázání, skialpinistické boty, lyže, lyžařské mačky, hole, helmy, batohy a brýle, stejně jako výkonnostní bundy a kalhoty. Vyloučeny jsou naopak základní vrstvy, trička, boty na trail running a horolezectví, vložky do bot, ponožky a rukavice nebo palčáky. Poskytování záruky se nevztahuje na běžné opotřebení (např. podrážka touringových bot, zjevně nesprávné užívání nebo úmyslné poškození produktu apod.)

Vyjádření značky: 

“Slibujeme, že původní funkce vašeho výrobku vydrží 10 let, nebo že tuto funkci obnovíme. Služba od nás pro naše zákazníky - a pro životní prostředí. Protože nejudržitelnější výrobek je ten, který již vlastníte.”

 

Více informací a odpovědi na nejčastější otázky najdete na stránkách mountainbrands.

Pokud jste zakoupili produkt v naší prodejně či eshopu, obraťte se s reklamací přímo na nás. Mějte připravený doklad o koupi a informaci o registraci produktu.

 

A poslední tip, koukněte na video Dynafitu, které Vás namotivuje nejen na udržitelnější přemýšlení, ale možná i na nějaké horské dobrodružství 🗺️

 

 

SLEDUJTE NÁS I NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH!

f_logo_RGB-Blue_512Sachasport (Ostrava) Instagram_Glyph_Gradient sachasport_ostrava