Dynafit kolekce Snow Leopard

KOLEKCE
SNOW LEOPARD

The shirt was developed in partnership with the Italian Q36.5 brand and is the perfect partner for your long road bike workouts.

Kolekce je ideální pro letní trénink, pro horské vytrvalostní sportovce a představuje perfektní rovnováhu k běhu v terénu a horolezectví. Výzvy jako náročné průsmyky a drsné horské etapy posilují kondici a výkon, zvyšují vytrvalost a činí sportovce rychlejšími a efektivnějšími.

Outfit, který se skládá z trička a polstrovaných kraťasů, je k dispozici ve dvou stylových vzhledech pro muže i ženy a je k dispozici pouze jako sada. Deset procent z celkového výtěžku bude darováno WWF a Snow Leopard Trust na ochranu sněžných leopardů.

The shirt was developed from Q36.5’s specialists just for road cyclists to ensure perfect fit and freedom of movement.

Q36.5 je oceněná výzkumná laboratoř z Bolzana, v Itálii. Nabízí výkonné závodní oblečení, které poskytuje pokročilou termoregulaci, aby udržovalo tělo jezdce v optimální teplotě 36,5 °C za všech okolností, bez ohledu na obtížnost podmínek. Q36.5 je ručně vyráběný odbornými řemeslníky v Itálii, což zajišťuje, že každý kus vybavení je nejvyšší kvality, navržený s precizností a desetiletími zkušeností.

PODPOŘTE OCHRANU SNĚŽNÝCH LEOPARDŮ ZAKOUPENÍM KOLEKCE SNOW LEOPARD!

SLEDUJTE NÁS I NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH!

f_logo_RGB-Blue_512Sachasport (Ostrava) Instagram_Glyph_Gradient sachasport_ostrava