TRAIL2GETHER s našimi ambasadory

Co je to Trail2gether a proč o tom musíte vědět? 

Jedná se o skvělý počin samotné značky Dynafit, která tento koncept rozjela v Praze a setkala se s velkým úspěchem.

Následně oslovila jejich trail hero a zároveň našeho ambasadora Michala, zda by se projektu neujal v Ostravě. A Michal si nenechá ujít žádnou příležitost, kde může mluvit o běhu a lidi to zajímá 😀. Tak s Verčou šli do toho a pořádají pro Vás společné výběhy.

WhatsApp Image 2023-11-27 at 16.24.03

 Jaká je podstata tohoto snažení?

Hlavní motivací je se pravidelně potkávat a hecnout se za každého počasí. Ambasadoři pro Vás mají vždy nachystané zajímavé běžecké téma a občas přinesou i nějakou výbavu na otestování. No a kdo bude mít ještě dechu na zbyt, může vyprávět jaký měl den :)

Tempo se přizpůsobí skupině a tak nemusíte mít žádnou obavu z výběhu s profíky. Jde hlavně o setkání se se stejně naladěnými lidmi a vytvoření komunity, ve které se bude šířit dobrý pocit ze společných výběhů.

A jak vše funguje?

Zatím jsou společné výběhy nastaveny co druhý týden. Místo, den i čas se vždy zveřejňuje cca týden dopředu a to na instagramu. Rozhodně tedy sledujte Michala, Verču nebo nejlépe přímo profil @trail2gether_ostrava, kde se vše včas dozvíte. Mimo jiné se dočtete, kde byly minulé výběhy a jaké téma se na výběhu řešilo.

Jako malý bonus, každý nováček v komunitě, od nás - jakožto partnerů projektu, obdrží dáreček. 🙂

 

Tak co? Nalákali jsme Vás?

Pokud ano, tak se nezapomeňte přihlásit na další výběh, který bude… však vy už víte kam kouknout (nápověda je... instagram :))

Těšíme se na Vás, Sachasport.

 

SLEDUJTE NÁS I NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH!

f_logo_RGB-Blue_512Sachasport (Ostrava) Instagram_Glyph_Gradient sachasport_ostrava