Kolekce z 80 let!

Low Tech

Low Tech, první prototyp bezrámového lyžařského vázání. A Dynafit byl od počátku u toho. U čtyřicetiletého výročí vynálezu proto Dynafit představuje limitovanou kolekci, ve které vás na túře rozhodně nikdo nepřehlédne.

Speciální komplet lyžařského setu a oblečení LowTech svým designem a zářivými barvami odkazuje na módu osmdesátých let. Naopak technickými parametry stojí na samém vrcholu dnešních možností. Symbolicky spojuje historii se současností. Tým vývojářů v ní zkombinoval originální neonový design včetně retro loga s vysoce kvalitními materiály a promyšlenou funkčností. Kolekce zahrnuje skialpový komplet od čelenky přes celkový outfit až po skialpové boty s vázáním a lyžemi. Zaměřuje se především na efektivitu, lehkost a funkčnost.

 

Skialpovou kolekci Dynafitu si můžete pořídit ve více než třech desítkách prodejen v Česku a na Slovensku, stejně jako na oficiálním webu sachasport.cz. Společnost si zakládá na výběru svých partnerů. Jednoduše jde říct, že kde mají Dynafit, tam skialpinismu rozumí.

LIMITOVANOU EDICI SI MŮŽETE POŘÍDIT ZDE!

 

Zdroj: https://www.mountainbrands.cz/clanky-gear/nove-a-neonove-kolekce-low-tech-kapsule

SLEDUJTE NÁS I NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH!

f_logo_RGB-Blue_512Sachasport (Ostrava) Instagram_Glyph_Gradient sachasport_ostrava