Představujeme naše ambasadory

Už jste potkali ambasadory Sachasport?

ambasadori Sachasport

Asi nebude překvapením, že sport je naše vášeň. A když vidíme, jak do toho šlapou lidi kolem nás, rádi je podpoříme. 

Takhle nevinně, začala spolupráce s Michalem. Můžete ho potkat i osobně u nás na prodejně, kde Vám neúnavně a hlavně zapáleně bude vysvětlovat, co je pro Vás nejlepší volba a z jakého důvodu.

A takto nenápadně také domluvil našeho druhého ambasadora, Verču :)

 

Poznejte Michala a Verču

Michal Michalík

Michal sportuje, kam až sahá jeho paměť. Začínal s desetibojem a časem se přesunul více do přírody.

Teď ho naplňují sporty, které může spojit s kvalitním výhledem a hlavně pořádným výšlapem. V zimě ho tak nejčastěji spatříte na skialpech, samozřejmě značky Dynafit 😀. Mimo sněhovou sezónu pravděpodobně běhá na nějaké kopce.

Raději před ním nezmiňujte informace o jakýchkoliv závodech, protože se nenechá příliš přemlouvat. A tak se stane, že jednou stojí na startovní čáře překážkového závodu, poté třeba na Štrbském plese v závodě do vrchu, jindy si švihne Lysohorský SkyRace a nebo třeba triatlon?

Michal je také ambasadorem značky Dynafit a my jsme velmi nadšení, že ho můžeme představit také jako ambasadora Sachasport.

Michal ambasador 1 Michal ambasador 2 Michal ambasador 3

 

Veronika Macháčková

Verča je původem z Beskyd a tak předpoklad lásky k horám, byl již od začátku. Sport ji provází celý život, až na krátkou pauzu v období dospívání, to je asi spoustě dívek povědomé.

Dnes ji baví hlavně delší běhy a nejlépe v kopcích. Pokud ji budete chtít při tréninku pozdravit, musíte mávat a nebo kývat, protože potřebuje hudbu v uších. Těžko říct, jestli ji hraje zrovna valašský folklór a nebo pořádné beaty, můžete hádat podle tempa 🙂

V poslední době jste ji mohli potkat třeba na beskydských závodech LH24, kde s parťákem urvali 1. místo a nebo na Beskydské sedmičce, kde to cinklo na bronz.

Těšíme se, kam povedou její kroky dále a budeme to pro Vás občas reportovat. 

Verca ambasador Sacha 1 (1) Verca ambasador Sacha 1 (3) Verca ambasador Sacha 1 (2)

 

SLEDUJTE NÁS I NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH!

f_logo_RGB-Blue_512Sachasport (Ostrava) Instagram_Glyph_Gradient sachasport_ostrava